مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 خرداد 1395 ساعت 14:052016-05-31سياسي

واگذاری تاکسی های پلاک اروند در آبادان و خرمشهر آغاز شد


با حضور اکبر ترکان، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور امروز، 11 خردادماه دو دستگاه تاکسی پلاک اروند به صاحبان خود واگذار و تحویل داده شد.

- اسماعیل زمانی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: تعداد تاکسی های واردشده به گمرک در سال 95، 500 دستگاه است که 300 دستگاه از این تعداد به شهرستان آبادان و 200 دستگاه به خرمشهر اختصاص دارد.

وی افزود: روند تحویل این خودروها به این صورت است که باید تاکسیرانی اسامی متقاضیان تاکسی پلاک اروند را به سازمان منطقه آزاد اروند ابلاغ و اعلام کند و پس از تخصیص وام و گذراندن مراحل تحویل، این خودروها به صاحبان خود واگذار می شوند.

زمانی تصریح کرد: این تاکسی ها با اعطای تسهیلات تا سقف 30 میلیون تومان و با نرخ بهره 2 تا چهار درصد به درخواست کنندگان واگذار می شود.

محمدرضا معتمدی، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: از فردا، 12 خردادماه هر روز 10 تا 20 دستگاه تاکسی پلاک گذاری و به صاحبان آن واگذار می شود.

وی افزود: در مجموع باید تعداد 2000 دستگاه تاکسی پلاک اروند وارد منطقه شود که از این تعداد تاکنون 500 دستگاه وارد شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری تاکسی های پلاک اروند در آبادان و خرمشهر آغاز شد

واگذاری تاکسی های پلاک اروند در آبادان و خرمشهر آغاز شد