مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 خرداد 1395 ساعت 20:362016-05-24سياسي

دشمن اصلی ما در سطح کلان امریکا و در سطح میانی کشورهایی مثل اسراییل، عربستان و ترکیه است


عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) در مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم استان زنجان گفت: در سطح کلان و استراتژیک دشمن اصلی ما امریکا است و در سطح میانی و منطقه ای دشمنان ما کشورهایی مثل اسراییل، - عربستان و ترکیه است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان ویژه برنامه یادبود شهدای مدافع حرم استان زنجان صبح امروز با حضور پرشور دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه زنجان و همچنین با حضور خانواده های دوشهید مدافع حرم استان زنجان در مرکز همایش های بین المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار گردید.

در این برنامه معنوی که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان برگزار شد، سردار سرافراز محمدتقی اصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا سپاه پاسداران که اخیرا موفق به دریافت نشان فتح 1 از دستان رهبر معظم انقلاب گردیده است، حضور بهم رساند.

در این مراسم سردار ناصر بیات عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) و یکی از غواصان دریادل زنجانی حاضر در عملیات والفجر 8، به سخنرانی پرداخت.

سردار بیات با بیان برخی مبانی نظری در ابتدای صحبت های خود پیرامون نوع نگاه افراد به مسائل تصریح کرد: ما افراد مختلف و سطوح تحلیل مختلفی داریم که نگاه های مختلفی را نیز نسبت به م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن اصلی ما در سطح کلان امریکا و در سطح میانی کشورهایی مثل اسراییل، عربستان و ترکیه است

دشمن اصلی ما در سطح کلان امریکا و در سطح میانی کشورهایی مثل اسراییل، عربستان و ترکیه است