مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1395 ساعت 14:362016-05-04اجتماعي

معاون وزیر آموزش و پرورش: مسیر توسعه پایدار کیفیت بخشی به آموزش ابتدایی است


معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس مطالعات انجام شده مسیر توسعه پایدار، کیفیت بخشی به آموزش ابتدایی است.

- به گزارش " از بجنورد، محمد دیمه ور در جمع فرهنگیان خراسان شمالی اظهار کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار باید به آموزش و پرورش به ویژه به آموزش ابتدایی توجه ویژه ای شود.

وی بیان داشت: یکی از عواملی که کشورهای مختلف دنیا به توسعه دست یافته اند، توجه به آموزش ابتدایی بوده است و ما نباید از آن غفلت کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از این رو بر اساس مطالعات انجام شده مسیر توسعه پایدار کیفیت بخشی به آموزش ابتدایی است.

وی بر لزوم تبیین ترویج خلاقیت و شادابی در بین دانش آموزان مدارس در راستای نشاط و شادابی تاکید کرد.

دیمه ور اظهار کرد: به طور قطع فرهنگیان در ایجاد این روحیه در بین دانش آموزان نقش مهم و ویژه ای را دارند.

وی گفت: البته نقش والدین دانش آموزان در تحقق این مهم اجتناب ناپذیر بوده و باید هم فرهنگیان و هم والدین در این زمینه تلاش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم در این نشست شمار دانش آموزان مقطع ابتدایی این استان را افزون بر 90 هزار نفر اعلام کرد.

براتعلی حاتمی تصریح کرد: حدود 170 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در این استان مشغول هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر آموزش و پرورش: مسیر توسعه پایدار کیفیت بخشی به آموزش ابتدایی است

معاون وزیر آموزش و پرورش: مسیر توسعه پایدار کیفیت بخشی به آموزش ابتدایی است