مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اردیبهشت 1395 ساعت 12:252016-04-27سياسي

نابسامان بودن وضعیت اشتغال بیش از یک میلیون فارغ التحصیل IT در کشور


رییس سازمان فناوری اطلاعات از فارغ التحصیلی 200 هزار نفر در یکی از رشته های IT در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از یک میلیون فارغ التحصیل IT در کشور وجود دارند که متاسفانه وضعیت اشتغال آنها به دلیل تحریم رضایت بخش نیست.

- امیدواریم در دولت کنونی که یک دولت الکترونیک است، زمینه اشتغال کامل آنها فراهم شود.

به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، مهندس نصرالله جهانگرد در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس وب پژوهی، این موضوع را یکی از جذاب ترین و پرشتاب ترین موضوعات حوزه وب دانست و افزود: برگزاری چنین کنفرانس هایی موجب افزایش شناخت در خصوص جنبه های علمی و پیچیدگی های دنیای وب خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: در بین تمام نوآوری هایی که در حوزه وب صورت گرفته به جرات می توان گفت موضوع وب یکی از پرسرعت ترین ابزار نوآوری در تحولات IT و یکی از پرکاربردترین موضوعات در فضای عمومی محسوب می شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر این که امروز جریانات بسیار متنوعی در حوزه وب پژوهی و ابزارهای مربوط به آن خلق شده است، گفت: از زمانی که یک پدیده نوآوری و خلق می شود تا به حوزه تجاری سازی و کاربردی تبدیل شود، این فضای وب است که کوتاه ترین زمان برای ورود محصول به بازار را فراهم می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نابسامان بودن وضعیت اشتغال بیش از یک میلیون فارغ التحصیل IT در کشور

نابسامان بودن وضعیت اشتغال بیش از یک میلیون فارغ التحصیل IT در کشور