مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 فروردین 1395 ساعت 09:162016-04-05سياسي

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری: شهید طاهری با فداکاری خود جان بسیاری از مدافعان حرم را نجات داد


نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: شهید طاهری با فداکاری خود جان بسیاری از مدافعان حرم را نجات داد.

- به گزارش " از شهرکرد به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام محمدعلی نکونام عصر روز دوشنبه با حضور در منزل شهید مدافع حرم "قنبرعلی طاهری" ضمن تفقد و دلجویی از خانواده این شهید بزرگوار، شهادت این شهید مدافع سرافراز حرم آل الله را به خانواده و بازماندگان تبریک و تسلیت گفتند.

امام جمعه شهرکرد در این دیدار فداکاری و ایثارگری شهید طاهری در دفاع از حرم حضرت زینب کبری (س) و حفظ جان دیگر رزمندگان را بی بدیل و تحسین برانگیز خواند و گفت: این شهید والا مقاوم علاوه بر اینکه در راه خدا و ارزش های والای اسلامی و الهی به شهادت رسیده، چنان فداکاری و از خودگذشتگی نشان داده است که جان بسیاری از شیعیان دیگری را که در کمین محاصره گروه تکفیری داعش بودند نجات داد و خدمت بزرگی را از خود به جا گذاشت.

وی ادامه داد: گفته شده اگر فداکاری و از خودگذشتگی ها این شهید والا مقام نبود، تعداد زیادی از شیعیان و رزمندگان مدافع حرم حضرت زینب (س) به دست داعش می افتادند و بدون شک داعشی های پلید و خون خوار، بی رحمانه و جسورانه سَر از تَن رزمندگان اسلام جدا می کردند که با فداکاری شهید طاهری این نقشه شوم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری: شهید طاهری با فداکاری خود جان بسیاری از مدافعان حرم را نجات داد

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری: شهید طاهری با فداکاری خود جان بسیاری از مدافعان حرم را نجات داد