مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 فروردین 1395 ساعت 19:062016-04-02پزشكي

مدیر بهزیستی بیرجند خبر داد غربالگری بینایی 12 هزار کودک در بیرجند

مدیر بهزیستی بیرجند خبر داد  غربالگری بینایی 12 هزار کودک در بیرجند

در سال گذشته 12 هزار کودک در سطح این شهرستان غربالگری بینایی شده اند.

- حسن شرفی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: طرح سنجش بینایی کودکان 6-3 سال در راستای پیشگیری از تنبلی چشم و کم بینایی و نابینایی در بزرگسالی انجام می شود.

وی با بیان اینکه این طرح توسط سه مؤسسه در چهار پایگاه بینایی سنجی در سطح شهر صورت می گیرد، تصریح کرد: این مؤسسه ها در مراکز بهداشت شهری و روستایی، مهد کودک ها و پیش دبستانی ها خدمات ارائه می دهند.

مدیر بهزیستی بیرجند از غربالگری بینایی 12 هزار کودک در سطح شهرستان از ابتدای سال گذشته تاکنون خبر داد و یادآور شد: همچنین در این طرح کودکانی که مشکوک به کم بینایی تشخیص داده می شوند به بینایی سنج همکار طرح ارجاع داده شده و به صورت رایگان مورد سنجش تخصصی درمان قرار می گیرند و در نهایت اگر نیاز به درمان تخصصی تری باشد به چشم پزشکان همکار در طرح ارجاع داده می شوند و به صورت رایگان تحت درمان قرار می گیرند.

شرفی با بیان اینکه کودکان نیازمند در مورد تامین هزینه عینک از طرف بهزیستی مورد حمایت قرار می گیرند، افزود: در یکساله اخیر تعداد 8 هزار و 635 نوزاد در سه بیمارستان ولیعصر(عج)، تامین اجتماعی و بوعلی ارتش مورد غربالگری شنوایی قرار گرفته اند و در صورت نیاز نوزادان تحت درمان تخصصی قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر بهزیستی بیرجند خبر داد غربالگری بینایی 12 هزار کودک در بیرجند

مدیر بهزیستی بیرجند خبر داد غربالگری بینایی 12 هزار کودک در بیرجند