مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اسفند 1394 ساعت 13:412016-03-08سياسي

به مناسبت روز بوشهر 22 زندانی جرائم غیرعمد در بوشهر آزاد شدند


به مناسبت 18 اسفندماه روز بوشهر، 22 زندانی جرائم غیرعمد در بوشهر آزاد شدند.

- به گزارش " از بوشهر، ظهر امروز در آیینی با حضور شهردار، رییس کل دادگستری استان، قائم مقام ستاد دیه کشور 22 زندانی جرائم غیرعمد در بوشهر از زندان آزاد شدند.

رییس کل دادگستری استان بوشهر در این آیین اظهار داشت: خوشحالیم که بار دیگر با اقدام خیر و همت شورا و شهرداری بوشهر، 22 نفر در آستانه سال جدید به جمع خانواده باز می گردند.

علی جمادی اضافه کرد: این تعداد زندانی جرائم غیرعمد 16 میلیارد ریال بدهی داشتند که 9 میلیارد آن بخشید شد و با پرداخت بیش از 3 میلیارد ریال به شاکیان، از زندان آزاد شدند.

وی گفت: ستاد دیه استان با پیگیری که داشت رضایت بخشی از شاکیان را جلب کرد تا با رقم کمتری بتوان زندانیان جرائم غیرعمد را از زندان آزاد کرد.

رییس کل دادگستری استان بوشهر خاطرنشان کرد: تلاش های زیادی برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد داشتیم و به طوری که امسال 80 زندانی جرائم غیرعمد در استان از زندان آزاد شدند.

شهردار بوشهر نیز گفت: اتفاق امروز بار دیگر نشان داد که مردم نوع دوست نظام اسلامی، به نیروی انسانی به عنوان یک ابزار هم توسعه توجه دارند و جای شکر است که شاهد آزادی 22 زندانی جرائم غیرعمد هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به مناسبت روز بوشهر 22 زندانی جرائم غیرعمد در بوشهر آزاد شدند

به مناسبت روز بوشهر 22 زندانی جرائم غیرعمد در بوشهر آزاد شدند