مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 اسفند 1394 ساعت 14:262016-03-06سياسي

در مراسم سومین سالگرد هوگو چاوز مورالس: چاوز به ما آموخت که از امپریالسم نهراسیم


رسانه ونزوئلایی تله سور به نقل از رییس جمهور بولیوی اعلام کرد: رییس جمهور فقید ونزوئلا بدون هیچگونه هراسی در برابر امپریالیسم ایستاد و به ما یاد داد که ترس خود در مقابل امپریالیسم را از بین ببریم.

- به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای ، اوو مورالس رییس جمهور بولیوی روز گذشته ضمن شرکت در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد درگذشت هوگو چاوز رییس جمهور انقلابی ونزوئلا در کاراکاس پایتخت این کشور گفت: چاوز متحدی واقعی بود؛ یک برادر آمریکای لاتینی تمامیت طلب؛ وی سیاستمداری ضد امپریالیست بود که بدون هیچ گونه هراسی در برابر امپریالیسم ایستاد به ما یاد داد که ترس خود در مقابل امپریالیسم را از بین ببریم.

مورالس و دنیل اورتگا همتای نیکاراگوئه ای وی مقابله رییس جمهور فقید ونزوئلا با آمریکا را تحسین کردند.

وی بر ضرورت احترام راستگرایان بین المللی و ملی و دولت های الیگارشی به انقلاب های دموکراتیک و صلح آمیز کشورهای منطقه آمریکای لاتین اصرار ورزید و هشدار داد که عدم احترام به ارزش های مد نظر این کشورها، دیگر انواع مقابله و مبارزه با آن ها را به دنبال خواهد داشت.

مورالس ضمن نقل قول از رییس جمهور سابق دولت بولیواری ونزوئلا گفت: وحدت مردم نابودی امپریالیسم را به دنبال خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در مراسم سومین سالگرد هوگو چاوز مورالس: چاوز به ما آموخت که از امپریالسم نهراسیم

در مراسم سومین سالگرد هوگو چاوز مورالس: چاوز به ما آموخت که از امپریالسم نهراسیم