مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 اسفند 1394 ساعت 10:312016-03-05بين الملل

سازمان ملل وارد نبرد اپل و اف بی آی شد/ هشدار نسبت به تضعیف امنیت تولیدات اپل


نبرد میان اف بی آی و شرکت اپل برای دسترسی به اطلاعات رمزگذاری شده کاربران آیفون موجب نگرانی و موضع گیری مقامات سازمان ملل نیز شد.

- به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل هشدار داده که تلاش اف بی آی برای تضعیف امنیت سیستم عامل iOS شرکت اپل و استخراج اطلاعات کاربران از آن می تواند زندگی افراد زیادی را به خطر بیندازد.

دامنه این درگیری تا بدان حد افزایش یافته که کنگره آمریکا جلسه مشورتی برای استماع نظرات دو طرف تشکیل داده تا به قول خود بتواند توازنی میان حفظ حریم شخصی کاربران و امنیت آمریکا به وجود آورد.

حال در میانه این منازعه موضع گیری یکی از مقامات سازمان ملل هم به نفع اپل تمام شده است.

زید رعد الحسین کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشته که حفظ حریم شخصی پیش شرط حفظ امنیت است.

وی همچنین خواستار مشخص شدن خطوط قرمزی مشخص برای حفاظت از داده های کاربران در عصر دیجیتال شده است.

وی افزوده که نتیجه درگیری اپل و اف بی آی اگر به تضعیف امنیت سیستم عامل iOS منجر شود، می تواند پیامدهای ناخوشایندی برای حقوق بشر مردم جهان داشته باشد و هدیه ای برای حکومت های تمامیت خواه در جهان محسوب می شود.

گفتنی است اف بی آی خواستار رمزگشایی آیفون متعلق به فردی به نام سید رضوان فاروق است که در دسامبر سال گذشته 14 نفر را در س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان ملل وارد نبرد اپل و اف بی آی شد/ هشدار نسبت به تضعیف امنیت تولیدات اپل

سازمان ملل وارد نبرد اپل و اف بی آی شد/ هشدار نسبت به تضعیف امنیت تولیدات اپل