مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 اسفند 1394 ساعت 15:462016-03-02بين الملل

انتقاد برنده آرژانتینی صلح نوبل از رییس جمهور کشورش


برنده آرژانتینی جایزه صلح نوبل از مطرح نشدن موضوع اتحاد منطقه ای در سخنرانی رییس جمهور آرژانتین در کنگره این کشور انتقاد کرد.

- به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای ، آدولفو پرز اسکیبل برنده جایزه صلح نوبل در سال (1980) روز گذشته در واکنش به سخنرانی مائوریسیو ماکری رییس جمهور آرژانتین در کنگره این کشور، از عدم حضور موضوع اتحاد منطقه ای در بین موضوعات مطرح شده توسط وی، انتقاد کرد.

وی در این رابطه عنوان کرد: ماکری از اتحاد منطقه ای سخنی به میان نیاورد و درباره سازمان هایی نظیر اتحاد ملت های آمریکای جنوبی (اوناسور)، بازار مشترک جنوب (مرکوسور) و جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کاراییب (سلاک) حرفی نزد.

پرز اسکیبل افزود: هیچکس نمی تواند پیشرفت های منطقه ای اخیر در آمریکای لاتین را نادیده بگیرد.

این فعال آرژانتینی حقوق بشر در ادامه ضمن انتقاد از عدم اشاره رییس جمهور این کشور به مردم بومی در سخنرانی خود، تصریح کرد: ماکری هنوز به خوبی متوجه نیست که در چه کشوری و چه قاره ای حضور دارد.

برنده جایزه صلح نوبل با اشاره به بخشی از سخنان ماکری درباره حقوق بشر در آرژانتین، سیاست فعلی دولت این کشور در این زمینه را به چالش کشید و خاطرنشان کرد: باید دید که آرژانتین در زمینه حقوق بشر چه مسیری را دنبال می کند؛ در حال حاضر کنترل حقوق بشر د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد برنده آرژانتینی صلح نوبل از رییس جمهور کشورش

انتقاد برنده آرژانتینی صلح نوبل از رییس جمهور کشورش