مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 اسفند 1394 ساعت 12:302016-02-28سياسي

راه نفوذ برای کسانی که توطئه می کردند، بسته شد


نایب رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: با تدابیر شورای نگهبان در بررسی و تایید صلاحیت کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری و با حضور عالی و رای بسیار بالای مردم دشمنان نظام و انقلاب از نفوذ ناامید و مایوس شدند.

- بهروز نعمتی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا، گفت: الحمدالله با حضور بسیار بسیار خوب مردم در تهران و شهرستان ها پای صندوق های رای نتایج بسیار خوبی حاصل شد و دشمنان از دنبال کردن اهداف پلیدشان نامید و مایوس شدند.

وی مردم را حافظان اصلی نظام و انقلاب دانست و افزود: با حضور چشمگیر و موثر مردم راه نفوذ برای کسانی که توطئه می کردند، بسته شد.

البته رقبا در مقطع تبلیغات انتخابات اظهارنظرهایی می کردند که هم راستا با توطئه دشمنان نظام بود اما رقابت ها تمام شد و طبیعتا تاریخ مصرف آن سخنان نیز باید به اتمام برسد.

وی افزود: درست است که کاندیداهای شکسته خورده نتوانستند به مجلس دهم راه پیدا کنند اما می توانند در مراکز و دستگاه های دیگری در کنار یکدیگر به مردم خدمت کنیم.

مجلس دهم مجلس نعمتی و دوستان نعمتی نیست.

آنچه مهم است اینکه بدانیم باید دست در دست هم به نظام و انقلاب خدمت کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه نفوذ برای کسانی که توطئه می کردند، بسته شد

راه نفوذ برای کسانی که توطئه می کردند، بسته شد