مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 اسفند 1394 ساعت 09:362016-02-26سياسي

امام جمعه ابرکوه: معاندین نظام چشم طمع به رأی مردم ایران دارند


معاندین نظام چشم طمع به رأی مردم ایران دارند و از هر ترفندی برای ممانعت از حضور مردم استفاده می کنند اما مردم ایران با بصیرتی که در عرصه های مختلف از خود نشان داده اند به بلندگوهای معاندان نظام رأی نمی دهند.

- به گزارش " از ابرکوه، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی، صبح امروز با حضور در شعبه 7 اخذ رای ابرکوه در امامزاده احمد ضمن انداختن رای خود به صندوق اظهار داشت: مردم ما امروز در پای صندوق های اخذ رأی یکی از حساس ترین مراحل حیات سیاسی کشور را رقم می زنند.

وی افزود: مردان و زنان ایران اسلامی حماسه ای ماندگار می آفرینند و نشان خواهند داد که شرکت گسترده، مشتاقانه و با بصیرت آنان در این انتخابات، در حقیقت یک رزمایش سیاسی است.

حسینی عنوان کرد: این حضور، موجب ناراحتی خاطر بدخواهان و ناامیدی دشمنانی است که چشم طمع و امید به این انتخابات دوخته اند.

امام جمعه ابرکوه ابراز داشت: صندوق های اخذ رأی صندوق سرنوشت کشور و مایه اقتدار، عزت و افتخار ملت است و همگان باید در افتخار حضور در این انتخابات سهمی به سزا داشته باشند.

وی با بیان این که ملت ما برای ثبت هویت و اسلامیت نظام اسلامی در انتخابات شرکت می کنند، افزود: انتخابات در جمهوری اسلامی در حقیقت بیانگر جمهوریت نظام است و به همین دلیل باید خروجی آن نیز اسلامیت نظام باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه ابرکوه: معاندین نظام چشم طمع به رأی مردم ایران دارند

امام جمعه ابرکوه: معاندین نظام چشم طمع به رأی مردم ایران دارند