مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 بهمن 1394 ساعت 13:152016-02-09اقتصادي

2000 گواهینامه در خوزستان در آستانه توقیف هستند


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان گفت: حدود 2 هزار جلد گواهینامه با بیش از 25 نمره منفی در استان خوزستان در آستانه توقیف هستند.

- سرهنگ عادل مجدمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون تعداد 524 گواهینامه با بیش از 30 نمره منفی در استان خوزستان توقیف شده اند.

همچنین در سال جاری 10 هزار و 943 دستگاه خودرو با بیش از 1 میلیون تومان جریمه در خوزستان توقیف شده اند.

وی افزود: همچنین در حال حاضر در استان خوزستان حدود 2 هزار جلد گواهینامه با بیش از 25 نمره منفی در آستانه توقیف هستند.

مجدمی با بیان این که بیشترین آمار توقیف گواهینامه و خودرو در خوزستان مربوط شهر اهواز و پاسگاه های پلیس راه این شهر است، به سن رانندگان پرخطر اشاره کرد و گفت: رانندگان پر خطر بیشتر در سنین بین 18 تا 30 سال قرار دارند.

وی با اشاره به چگونگی اعمال جریمه و شرایط توقیف گواهینامه با نمرات منفی بالا ادامه داد: افرادی که مرتکب تخلفات حادثه ساز از جمله عبور از چراغ قرمز، سرعت و سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و استفاده از تلفن همراه می شوند، همراه با اعمال جریمه ای که در پی خلاف باید پرداخت کنند، یک نمره منفی نیز به گواهی نامه این رانندگان متخلف تعلق می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2000 گواهینامه در خوزستان در آستانه توقیف هستند

2000 گواهینامه در خوزستان در آستانه توقیف هستند