مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 بهمن 1394 ساعت 22:302016-02-08سياسي

حدادعادل: بنای اصولگرایان تضعیف دولت نیست


ما به عنوان اصولگرایان بنای تضعیف دولت را نداریم.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما غلامعلی حدادعادل در نشست انتخابات؛ چالش ها و فرصت ها افزود: اینگونه نیست که دولت هر کاری کرد ما ان را نفی کنیم این کار را خلاف می دانیم.

وی تصریح کرد: معتقدیم انتخابات ریاست جمهوری سالم بوده ولو اینکه رییس جمهور با 50/7 درصد اراء انتخاب شده است.

حدادعادل گفت: امام و رهبری فرموده اند تضعیف دولت جایز نیست و ما تبعیت از ولایت فقیه را رکن اساسی اصولگرایی می دانیم.

وی ادامه داد: در قضیه برجام اصل مذاکرات را نفی نکردیم اما می گفتیم باید مراقب بود و به دشمن اعتماد نکرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: تیم مذاکره کننده هرانچه در توان داشت تلاش کرده است اما تا کنون نتیجه مثبت از برجام و پسا برجام ندیده ایم.

وی افزود: فردای روز اجرای برجام امریکا رفت و در کنگره تحریم های دیگری را تصویب کرد تا تحریم موشکی را جایگزین تحریم هسته ای کند.

وی افزود: ما معتقدیم تحریم ها ظالمانه بوده و سلاح هسته ای حرام است و حاضریم پای میز مذاکره بنشینیم اما نگران بودیم دستاوردهای هسته ای را از دست بدهیم.

حدادعادل گفت: ما نمیدانیم چقدر از پول های ما ازاد شده است از رقم 6 میلیارد دلار تا 150 میلیارد دلار مطرح شده است تکلیف چیست؟ بین مسولان اقتصادی دولت وحدت نظر نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حدادعادل: بنای اصولگرایان تضعیف دولت نیست

حدادعادل: بنای اصولگرایان تضعیف دولت نیست