مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 بهمن 1394 ساعت 07:002016-02-08سياسي

اقتصاد مقاومتی از حرف تاعمل در استان همدان


بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است.

هر مخاطب «تابناک» می تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، - مقام معظم رهبری: اقتصاد مقاومتی ریاضت نیست بلکه اگر این سیاست اجرا شود موجب رفاه و آسایش مردم می شود.

علی صدیق دبیر آموزش و پرورش:آنچه امروز نیاز اقتصاد ایران و نوش داروی اقتصاد ایران محسوب می شود چیزی جز اقتصاد مقاومتی نیست.

اما آیا با نصب بنر در ادارات و نوشتن شعار اقتصاد مقاومتی می توان به اقتصاد مقاومتی دست یافت؟ این روز ها متاسفانه شرکت های اتوبوس رانی بین شهری استان همدان بخصوص شهر همدان با تبدیل اتوبوس های معمولی خود به اتوبوس های ویژه (وی ای پی) که از 45 صندلی تبدیل به 25 صندلی شده اند.

اما قیمت بلیط از 14 هزار تومان به 27 هزار تومان افزایش یافته است.

به نوعی هزینه حمل و نقل عمومی را حدودا دو برابر افزایش داده اند و همچنین با این تغییر که فقط در تغییر صندلی و کاهش تعداد صندلی ها رخ داده است فقط هزینه خارج شده از جیب مردم را به دو برابر افزایش داده اند.

و استهلاک ناوگان اتوبوسی در جاده ها دوبرابر شده است.

زیرا به جای یک اتوبوس معمولی دو اتوبوس ویژه مجبور به حرکت در جاده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقتصاد مقاومتی از حرف تاعمل در استان همدان

اقتصاد مقاومتی از حرف تاعمل در استان همدان