مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 بهمن 1394 ساعت 13:162016-02-05بين الملل

شورای عالی صلح افغانستان تحریم شد


کشورهای کمک کننده، منابع مالی شورای عالی صلح را به دلیل روشن نبودن سرنوشت رهبری این شورا به حالت تعلیق درآورده اند.

- به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس"، محمداسماعیل قاسمیار مشاور امور بین المللی شورای عالی صلح افغانستان گفت که از 5 ماه پیش کشورهای کمک کننده تاکیدداشتند تا زمانیکه سرنوشت ریاست شورای عالی صلح این شورا روشن نشود کمک های مالی احتمالا به حالت تعلیق درمی آید.

وی افزود که از آغاز سال جاری میلادی کشورهای کمک کننده از اجرای کمک های مالی به شورای عالی صلح خودداری کرده اند.

قاسمیار افزود: کشورهای مختلف چندسال قبل در کنفرانس لندن کمک مالی به شورای عالی صلح را تعهد کرده بودند، در نشست کابل این تعهدشان را تکرار کردند که تاکنون این شورا از سوی همین کشورها تامین مالی می شد.

مشاور امور بین المللی شورای عالی صلح با بیان اینکه آمریکا،انگلستان،ژاپن،آلمان از عمده ترین کشورهای کمک کننده به شورای عالی صلح هستند، گفت که قرار است با تعیین رییس شورای عالی صلح در هفته آینده، بزودی این مشکل رفع شود.

پژواک نوشت: این درحالی است که براساس گزارش ها حدود 800 میلیون دلار برای برنامه صلح در افغانستان طی چندسال اخیر اختصاص داده شده و تعدادی از کارشناسان گفته اند که این شورا با وجود مصارف گزاف هیچگونه دستاوردی در قبال صل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شورای عالی صلح افغانستان تحریم شد

شورای عالی صلح افغانستان تحریم شد