مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 بهمن 1394 ساعت 17:012016-01-23فرهنگي

جلال اجلالی در بیمارستان بستری شد


بازیگر فیلم «آرایش غلیظ» بر اثر فشار خون بالا و خون ریزی مغزی در بیمارستان بوعلی سینای شهرستان ساری بستری شد.

- بازیگر فیلم آرایش غلیظ بر اثر فشار خون بالا و خون ریزی مغزی در بیمارستان بوعلی سینای شهرستان ساری بستری شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جمال اجلالی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که مدتی است مقابل دوربین سریال در دست تولید دور دست ها قرار دارد، صبح دیروز بر اثر سر درد و فشارخون بالا در بیمارسان بستری شد.

بگفته تهیه کننده سریال دور دست ها ، آقای اجلالی صبح روز جمعه و پیش از گریم، ابراز سر درد شدید کرد و از آنجایی که سابقه فشار خون داشت و چند روزی هم قرص های فشار خونش را مصرف نکرده بود، به بیمارستانی در شهرستان جویبار منتقل شد.

در زمان بستری و با کاهش سطح هوشیاری، پزشکان بیمارستان جویبار تشخیص دادند که آقای اجلالی به بیمارستان بوعلی سینای ساری که از تجهیزات بهتری برخوردار بود، منتقل شود.

با انتقال ایشان به این بیمارستان، پس از انجام آزمایشات و سی تی اسکن مغزی، پزشکان اعلام کردند که او دچار خونریزی و سکته مغزی شده است.

فریبا توکلی ادامه داد: اجلالی در کما نیست و با سطح هوشیاری 10 در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بوعلی سینای ساری، تحت نظر پزشکان قرار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلال اجلالی در بیمارستان بستری شد

جلال اجلالی در بیمارستان بستری شد