مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 بهمن 1394 ساعت 11:212016-01-23بين الملل

ابراهیمی: داعش فرزند نامشروع اشغال عراق توسط آمریکاست


نماینده سابق سازمان ملل در امور سوریه تولد فرزند نامشروعی به نام داعش در منطقه را نتیجه دخالت نظامی آمریکا در عراق در پاسخ به تاثیر منطقه ای ایران دانست.

- به گزارش گروه بین الملل "، اخضر ابراهیمی دیپلمات باسابقه الجزایری در مصاحبه با یک برنامه رادیویی در الجزایر درباره ظهور پدیده ای به نام داعش در منطقه گفت: داعش یک سازمان عراقی است چراکه حضور این گروه بیشتر در عراق است تا سوریه.

می توان گفت که داعش فرزند نامشروع اشغال نظامی عراق توسط آمریکا در پاسخ به نفوذ روزافزون ایران در منطقه است.

وی افزود: داعش در واقع جانشینی برای القاعده در عراق است.

سران این گروه را افسرهای سابق عراقی تشکیل داده اند که هم طعم بدرفتاری از جانب نیروهای آمریکایی را چشیده اند و هم نتوانسته اند برتری نیروهای شیعه را در بسیاری از حوزه هایی که در مقابله نظامی با اهل سنت در عراق وجود دارد را تحمل کنند.

ابراهیمی که از داعش به عنوان گروهی خشن و افراطی نام می برد تاکید کرد که این گروه مسلمانان و به ویژه اهل سنت را در مقایسه با دیگر ادیان و مذاهب اسلامی از جمله شیعیان به قتل رسانده است.

وی در پایان گفت: قدرت نظامی داعش وجود متخصصانی از ارتش بعث عراق در میان آنهاست که در زمان حکومت صدام حسین به نوعی در زمام امور نظامی حضور داشتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابراهیمی: داعش فرزند نامشروع اشغال عراق توسط آمریکاست

ابراهیمی: داعش فرزند نامشروع اشغال عراق توسط آمریکاست