مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 بهمن 1394 ساعت 10:412016-01-21سياسي

گزارش فارس از چگونگی اعطای مرخصی به مهدی هاشمی وثیقه 10 میلیاردی ضامن مهدی هاشمی شد/وکلای آقازاده تقاضای مرخصی بیشتری داشتند


مهدی هاشمی در حالی به مرخصی دوهفته ای جهت گذراندن دوران نقاهت خود رفت که یک وثیقه 10 میلیارد تومانی را به دادستانی ارائه داد.

- "، به علت اصلی حضور مهدی هاشمی در بیمارستان را جراحی و خارج کردن یک غده از بدن وی عنوان کرد و گفت: روز گذشته به دلیل دردی که مهدی هاشمی در ناحیه شکم احساس کرد به بیمارستان منتقل شد و همان زمان به روش آندوسکوپی اقدامات تشخیصی صورت گرفت.

وی افزود: مهدی با بیهوشی کامل وی تحت عمل جراحی قرار گرفت و یک غده از بدنش خارج شد که ما هنوز منتظر جواب پاتولوژی هستیم و نگرانی مان برطرف نشده است.

ابوالمعالی با بیان اینکه مهدی هاشمی هم اکنون در بیمارستان نیکان بستری است گفت: خبری که در مورد شکستگی پای مهدی منتشر شده مربوط به قبلاً بوده که مداوا هم در داخل زندان صورت گرفته بود.

وکیل خانواده هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر مهدی با تدابیر امنیتی در بیمارستان بستری است و چند مأمور بیرون از اتاق حضور دارند ضمن اینکه یکی از مأمورین زندان هم داخل اتاق وی است و به هیچ وجه اتاق را ترک نمی کند.

وی تأکید کرد: خانواده مهدی هاشمی با وی ملاقات داشتند ضمن اینکه روز گذشته هم آیت الله به ملاقات مهدی آمد.

در هر صورت هنوز نگرانی ما برطرف نشده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گزارش فارس از چگونگی اعطای مرخصی به مهدی هاشمی وثیقه 10 میلیاردی ضامن مهدی هاشمی شد/وکلای آقازاده تقاضای مرخصی بیشتری داشتند

گزارش فارس از چگونگی اعطای مرخصی به مهدی هاشمی وثیقه 10 میلیاردی ضامن مهدی هاشمی شد/وکلای آقازاده تقاضای مرخصی بیشتری داشتند