مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 دی 1394 ساعت 14:512016-01-13سياسي

اتسوکو هیروسه به ایران سفر می کند رسیتال پیانو هنرمند ژاپنی در تهران و اصفهان


اتسوکو هیروسه پیانیست مطرح ژاپنی به ترتیب طی روزهای چهارم و پنجم بهمن ماه در سالن رودکی تهران و سالن آرمین اصفهان روی صحنه می رود.

- به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، اتسوکو هیروسه در سن 3 سالگی و در موسسه آموزش تیزهوشان سوزوکی متد یادگیری پیانو را آغاز کرد.

6 ساله بود که کنسرتو شماره 26 کا 537 موتسارت را به همراه یک ارکستر اجرا کرد و در سال های 1988 و 1989 موسسه آموزش تیزهوشان او را برای توری یک ماهه به ایالات متحده فرستاد.

در سال 1996 و 1999 به ترتیب از کلاس مادام ژرمن مونیه در مدرسه ملی موسیقی پاریس و کنسواتوار موسیقی پاریس فارغ التحصیل شد.

او همچنین بدون رای مخالف، برنده جایزه برتر و جایزه دانیل مانیه از کلاس های برونو ریگوتو ، نیکولاس انجلیک و " ماری فرانسوآز بوکه شد و موسیقی مجلسی را نیز نزد کریستین ایوالدی آموخت.

پس از کسب جایزه نخست پیانیست جوان از مسابقه بین المللی فردریک شوپن در مسکو و جایزه سوم (در حالیکه جایزه نخست اهدا نشد) در مسابقه بین المللی ARD در مونیخ، او جایزه اول رقابت مارتا آرخریچ را در سال 1999 و در بوئنوس آیرس از آن خود کرد.

در سال 2001، او نخستین ارکستر خود را با ارکستر سمفونی NHK و تحت رهبری شارل دوتوآ تجربه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتسوکو هیروسه به ایران سفر می کند رسیتال پیانو هنرمند ژاپنی در تهران و اصفهان

اتسوکو هیروسه به ایران سفر می کند رسیتال پیانو هنرمند ژاپنی در تهران و اصفهان