مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 دی 1394 ساعت 10:002016-01-05سياسي

توقف اعزام به حج از تبعات قطع روابط عربستان با ایران


سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که توقف اعزام به حج تمتع از تبعات قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران خواهد بود.

- به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ محمد علی اسفنانی اظهار کرد: طبیعتا قطع روابط دیپلمات عربستان با ایران بر اعزام حجاج نیز تاثیرگذار است.

در وهله اول صدور روادید که اولین مرحله برای اعزام حجاج است با اشکال مواجه می شود البته صرفا بحث روادید مطرح نیست بلکه اقامت افراد آن هم در یک بازه زمانی یک ماهه نیز با اشکال مواجه خواهد شد.

وی افزود : طبیعتا در چنین شرایطی اینکه به شکل فردی سفر شود متفاوت است تا اینکه قرار باشد به روال هر ساله صدهزار نفر برای حج تمتع اعزام شوند.

این امر ورود اشخاص حقوقی مثل سازمان حج ، ایجاد بعثه در مکه و مدینه و حضور مقامات بلند پایه سازمان حج را می طلبد که تبعا این موارد نیازمند روابط دیپلماتیک دو کشور است.

اسفنانی یادآور شد: بعضی ها قائل به این هستند که شاید بشود از طریق ایجاد دفتر حافظ منافع در کشور ثالث امور مربوط به حج انجام شود اما قطعا این امر در موارد ضروری صورت می گیرد و مسأله وسیعی مثل حج در قالب دفتر حافظ منافع امکان پذیر نخواهد بود.

به گزارش ایسنا؛ سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان کرد: وقتی کشوری روابط دیپلماتیک خود را با ما قطع کرده به این معنا است که با کشو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقف اعزام به حج از تبعات قطع روابط عربستان با ایران

توقف اعزام به حج از تبعات قطع روابط عربستان با ایران