مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 آذر 1394 ساعت 12:352015-12-08پزشكي

معرفی جایگزین شکر در نمایشگاه هفته پژوهش کرمانشاه


مشاور مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه از معرفی یک شیرین کننده غذایی به عنوان جایگزین قند و شکر در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه خبر داد.

- مهندس حیدر ذوالنوریان، در گفت وگو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه کرمانشاه، با اعلام این خبر اظهار کرد: مصرف قند و شکر از مشکلات و چالش های اساسی فرا روی سلامت انسان است و بر این اساس محققان از مدتها پیش در صدد یافتن جایگزینی مناسب برای شکر بودند و در نهایت به گیاه استویا رسیدند.

وی ادامه داد: در سال 2008 گیاه استویا معرفی شد که بومی آمریکای جنوبی است و 10 برابر شیرین تر از قند بوده و عصاره آن نیز 300 برابر از قند شیرین تر است.

مشاور مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: این در حالیست که استویا هیچ یک از معایب شکر را ندارد و لذا معجزه قرن 21 نام گرفته است.

ذوالنوریان تصریح کرد: این محصول جدید و جایگزین شکر از طریق یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم وفناوری کرمانشاه در حال تولید انبوه است.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت برنامه های متعددی را برای توسعه تولید و فروش این محصول عملی کرده و درصدد است تا در زمینه مصرف شیرین کننده استویا فرهنگ سازی کند.

مشاور مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: از سوی دیگر پس از تولید محصولاتی مانند سوهان، گز و دیگر محص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معرفی جایگزین شکر در نمایشگاه هفته پژوهش کرمانشاه

معرفی جایگزین شکر در نمایشگاه هفته پژوهش کرمانشاه