مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 آذر 1394 ساعت 12:002015-12-08فرهنگي

قاجاری های به روز شده در تهران


کامبیز درمبخش در تازه ترین نمایشگاه خود، مروری طنزآمیز بر آثار چاپ سنگی زمان قاجار را به نمایش می گذارد.

- این هنرمند در گفت وگو با خبرنگار سرویس هنرهای تجسمی ایسنا ، درباره برپایی نمایشگاه خسته نباشید اظهار کرد: این نمایشگاه شامل 17 اثر از مجموعه ای است که با استفاده از چاپ های سنگی دوران قاجار روی آن کار می کنم.

این آثار نقاشی هایی هستند که با تکنیک اکریلیک روی بوم های بزرگ خلق شده اند و سوژه آن ها حال و روز زندگی امروز اجتماعی ماست.

او گفت: من مدت هاست روی چاپ های سنگی دوره قاجار مطالعه می کنم و به خاطر زیبایی شان از آن ها در این مجموعه استفاده کردم.

این آثار چاپ سنگی نیستند، اما حس یک چاپ سنگی را به مخاطب القا می کنند.

در واقع من یک کار قدیمی را به روز کرده ام.

درمبخش همچنین بیان کرد: آثار این نمایشگاه نه تنها به دلیل موضوعات خاص شان، بلکه به عنوان یک تابلوی زیبای نقاشی می توانند برای مخاطبان جذاب باشند.

این مجموعه، از بهترین کارهای من در چند سال اخیر است.

17 اثر این نمایشگاه آغاز راه است و قرار است پس از رساندن این عدد به 100، کتاب این آثار چاپ و منتشر شود.

این هنرمند همچنین درباره برپایی نمایشگاه برگزیده ای از آثار خود در نیویورک، گفت: از نهم دسامبر (18 آذرماه) بیش از 60 عدد از آثار من در گالری شیرین نیویورک به مدت سه هفته به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قاجاری های به روز شده در تهران

قاجاری های به روز شده در تهران