مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 آذر 1394 ساعت 22:152015-11-25اقتصادي

افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار نگران کننده است


مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: افزایش زنان سرپرست خانوار منطقی نیست و ما هر آنچه هم که برنامه داشته باشیم و خدمات اجتماعی ارائه دهیم بازهم از این رشد عقب هستیم.

- به گزارش خبرنگار مهر، فهیمه فرهمندپور شامگاه چهارشنبه در آیین بهره برداری از مراکز توانمندسازی سرپرست خانوار اصفهان با اشاره به افزایش روز افزون زنان سرپرست خانوار طی سال های اخیر اظهار داشت: این افزایش به آسیب شناسی جدی نیاز دارد که باید در سطح کلان در دستور کار قرار گیرد.

وی افزایش آمار طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، اعتیاد و بسیاری دیگر آسیب ها و نابسامانی های اجتماعی را از جمله دلایل افزایش تعداد سرپرست خانوار دانست و ابراز داشت: در حال حاضر 10 درصد از زنان جامعه جزو زنان سرپرست خانوار هستند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه کنترل و مدیریت روند افزایشی تعداد زنان سرپرست خانواده باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، اضافه کرد: در این راستا سیاست کاهش محکومیت به زندان باید در دستور کار مسئولان باشد چراکه با زندان رفتن سرپرست خانواده آسیب آن بر روی تمام اعضای خانواده تاثیرگذار است.

تحکیم خانواده و ممانعت از فروپاشی خانواده ها در دستور کار باشدوی با بیان اینکه برنامه های لازم باید در خصوص تحکیم خانواده و ممانعت از فروپاشی خانواده ها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار نگران کننده است

افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار نگران کننده است