مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 آذر 1394 ساعت 16:162015-11-22سياسي

روزنامه های اصلاحات اهداف سیاسی خود را در اغتشاشات دانشگاه ها جستجو می کنند


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: روزنامه های جریان اصلاحات اهداف سیاسی خود را در اغتشاشات دانشگاه ها جستجو می کنند.

- به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، "رضا نظری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در برنامه جنجال بورسیه ها مصداق سیاست بازی که امروز در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: فضای دانشگاه مثل پادگان نیست که یک جانبه با آن برخورد کرد و در آن تک صدایی وجود داشته باشد نکته اصلی دولت یازدهم این بود که می خواستند وزارت علوم سهم جریان تندروی اصلاح طلب باشد.

وی افزود: عده ای می خواستند که کشور را به سمت و سوی حاشیه ببرند و این حاشیه سازی انجام شد اما چرا برای نهادی مانند دانشگاه این کار را انجام دادند و می خواستند دانشگاه را که متولی پیشرفت است اسیر حاشیه کنند.

یکی از مسائل حاشیه سازی بحث بورسیه ها بود که مسیر قانونی آن طی نشد و به جای مسیر قانونی در رسانه ها ماجرا پیگیری می شد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در ادامه بیان داشت: یکی از مهم ترین عوامل اینکه بحث بورسیه ها به رسانه ها کشیده شد به این دلیل بود که برخی از جریان های خاص سیاسی کشور به رشد و توسعه علمی و فرهنگی اعتقادی ندارند روزنامه های اصلی جریان اصلاحات هیچ وقت راجع به پیشرفت علمی کشور تی ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه های اصلاحات اهداف سیاسی خود را در اغتشاشات دانشگاه ها جستجو می کنند

روزنامه های اصلاحات اهداف سیاسی خود را در اغتشاشات دانشگاه ها جستجو می کنند