مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 آبان 1394 ساعت 13:502015-11-21سياسي

تبلیغات محیطی، تهران را به رسانه ای بزرگ تبدیل کرده است


رییس دانشگاه علم و فرهنگ از برگزاری نخستین کنفرانس ملی تبلیغات محیطی در ایران با مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران در روز سه شنبه سوم آذرماه خبر داد و افزود: - در بحث تبلیغات محیطی یک آشفتگی در کشور وجود دارد که دلیل آن نبود یک برنامه مدون است.

به گزارش سرویس شهری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدحسین ایمانی خوشخو در نشست خبری اولین کنفرانس ملی تبلیغات محیطی که امروز شنبه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، برگزاری این کنفرانس را یک کار ضروری و غیرتکراری دانست و گفت: هر کنفرانس و همایشی که جهاد دانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می کند برای پاسخگویی به یکی از نیازهای فوری جامعه شکل گرفته است.

رییس اولین کنفرانس ملی تبلیغات محیطی افزود: در بحث تبلیغات محیطی یک آشفتگی در کشور وجود دارد که دلیل آن نبود یک برنامه مدون است.

ما تبلیغات شهری را از چند بعد باید بسنجیم که شامل ابعاد علمی، تجاری و فرهنگی می شود.

اگر به این سه بعد با هم توجه شود به تبلیغات محیطی سالم و هدفمند خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده که در مقاطع زمانی مختلف تنها به یکی از این ابعاد بیشتر توجه شده است که این موضوع کارآیی تبلیغات محیطی را تحت تاثیر قرار داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبلیغات محیطی، تهران را به رسانه ای بزرگ تبدیل کرده است

تبلیغات محیطی، تهران را به رسانه ای بزرگ تبدیل کرده است