مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 آبان 1394 ساعت 16:502015-11-15اجتماعي

برگزاری نخستین اردوی «استارت آپ سبز» تهران در پارک پردیسان


سرپرست دفتر پژوهش و توسعه فناوری سازمان حفاظت محیط زیست با بیان معضلاتی که محیط زیست در بخش های مختلف از جمله آب، خاک و هوا با آن مواجه است، گفت: - نخستین اردوی استارت آپ سبز تهران که 27 آبان در پارک پردیسان برگزار می شود، فرصتی برای کاهش معضلات و مشکلات زیست محیطی با کمک فناوری های نوین است.

به گزارش سرویس محیط زیست ایسنا، صدر الدین علیپور در نشست خبری اردوی استارت آپ سبز تهران، با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست از رویدادها و پتانسیل هایی که بتواند موضوع محیط زیست را تقویت کند استقبال می کند، گفت: یکی از این حوزه ها استارت آپ است، زیرا روشی برای استفاده از فرصت ها و خلاقیت های شغلی برای ایجاد کسب و کار بمنظور تاثیرگذاری در حوزه های اقتصادی است.

وی با بیان اینکه سیاست برگزاری نخستین اردوی استارت آپ سبز تهران پشتیبانی از موضوعات و دغدغه های محیط زیست است، افزود: با توجه به معضلاتی که محیط زیست در حوزه های مختلف آب، خاک و هوا روبرو است، باید از این ظرفیت ها برای رفع معضلات بهره گرفت.

به گفته علیپور، یکی از اهدافی که در استارت آپ سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری می شود، استفاده از ایده های کارشناسان، اساتید و متخصصان حوزه محیط زیست است که در دو سطح شرکت کننده و داوری حضور خواهند داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری نخستین اردوی «استارت آپ سبز» تهران در پارک پردیسان

برگزاری نخستین اردوی «استارت آپ سبز» تهران در پارک پردیسان