مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 آبان 1394 ساعت 10:002015-11-15فرهنگي

چاپ تازه کتاب های «طنز در ادبیات کهن ایران»


مجید شفیعی با اشاره به بلاتکلیفی بخشی از آثار تازه اش به علت آن چه بدی وضعیت نشر خواند از تجدید چاپ کتاب های مجموعه «طنز در ادبیات کهن ایران» خبر داد.

- مجید شفیعی با اشاره به بلاتکلیفی بخشی از آثار تازه اش به علت آن چه بدی وضعیت نشر خواند از تجدید چاپ کتاب های مجموعه طنز در ادبیات کهن ایران خبر داد.

این نویسنده به خبرنگار ایسنا گفت: چند جلد از مجموعه نه جلدی طنز در ادبیات کهن ایران با همت نشر مهاجر به چاپ سوم رسیده و بناست جلد هفتم این مجموعه که به داستانی از لطایف الطوایف اختصاص دارد تا پایان سال جاری راهی بازار شود.

گم شدن خر ، سگی نماند ، کشکول ، فکر مشکوک و بوی ناخوش پنج جلد تجدید چاپ شده این مجموعه هستند.

گم شدن خر گزیده طنزهایی از کتاب امثال و حکم دهخدا را شامل می شود.

سگی نماند گزیده طنزهایی از کتاب های اخلاق الاشراف، رساله صد پند و رساله دلگشای عبید زاکانی را دربرمی گیرد.

کشکول نیز گزیده آثار طنزآلود از کتاب کشکول شیخ بهایی است.

فکر مشکوک بازنویسی طنزهایی از کتاب های مرزبان نامه، انوار سهیلی، گلستان سعدی و جوامع الحکایات است.

بوی ناخوش را نیز مجید شفیعی بر اساس طنزهایی از کتاب های بهارستان، روضه خلد و فیه مافیه بازنویسی کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چاپ تازه کتاب های «طنز در ادبیات کهن ایران»

چاپ تازه کتاب های «طنز در ادبیات کهن ایران»