مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 آبان 1394 ساعت 09:152015-11-11بين الملل

الشرق الاوسط/ کشف حملات سایبری علیه شاهزادگان سعودی


روزنامه الشرق الاوسط از کشف حملات سایبری ایران به 1600 هدف مختلف در سراسر جهان خبر داد و مدعی شد شاهزادگان سعودی نیز از جمله اهداف این حملات بوده اند.

پایگاه اینترنتی الشرق الاوسط در مقاله ای به قلم نجلاء حبریری نوشت: دستگاه های اطلاعاتی اروپایی تلاش خود را برای به شکست کشاندن حمله الکترونیکی که اطلاعاتی حساس درباره 1600 هدف مهم در سراسر جهان جمع آوری کرده است، هماهنگ کردند.

مقامات سعودی از جمله اهداف این حمله هکرها هستند که گمان می رود با سپاه پاسداران انقلاب (اسلامی) ایران در ارتباطند.

این نخستین حمله در نوع خود از زمان دستیابی به توافق هسته ای با تهران محسوب می شود.

پژوهشگران وابسته به شرکت های متخصص در امنیت اینترنت که فعالیت این هکرها را از اوایل سال 2014 دنبال می کنند و نام راکت کیتن را برای این گروه انتخاب کرده اند اعلام کردند این گروه عمدتا شخصیت های سیاسی و نظامی برجسته را هدف قرار می دهد.

شرکت امنیتی آمریکایی- اسراییلی چک پوینت تکنولوژیز عملیات جاسوسی گروه راکت کیتن از مقامات را در بخش های مختلف در عربستان، امارات، قطر، ترکیه و اسراییل کشف کرد.

این شرکت در گزارشی که الشرق الاوسط به آن دست یافت اعلام کرد این عملیات به طور مشخص، شاهزادگان و شخصیت های سرشناس در محافل اقتصادی و دولتی سعودی، روزنامه نگاران و خبرگز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الشرق الاوسط/ کشف حملات سایبری علیه شاهزادگان سعودی

الشرق الاوسط/ کشف حملات سایبری علیه شاهزادگان سعودی