مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 آبان 1394 ساعت 11:202015-11-04سياسي

در جلسه کارگران با وزیر کار چه گذشت؟


نایب رییس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور به تشریح جزییات دیدار کارگران با وزیر کار و مباحث و موضوعات مطرح شده در این جلسه پرداخت.

- ابوالفضل فتح اللهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: در این جلسه که نمایندگان گروههای کارگری و انجمن های صنفی حضور داشتند موارد متعددی بحث شد و کارگران توانستند مشکلات و خواسته های خود را مطرح کنند.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که بحث شد، جلوگیری از ادغام بیمه درمان تامین اجتماعی بود که کارگران به شدت نگران این قضیه بودند.

فتح اللهی افزود: درمان و خدمات تامین اجتماعی جزو وظایف دولت است که باید برای کارگران پیش بینی کند.

با توجه به اینکه کارگران صاحبان اصلی صندوق تامین اجتماعی هستند اجازه دست اندازی به اموال و منابع صندوق را نمی دهند و روز گذشته نیز به نشانه اعتراض در جلسه دیدار با وزیر بهداشت حاضر نشدند.

نایب رییس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور گفت: در حال حاضر صندوق های بیمه متفرقه حال و روز خوشی ندارند، مستاصل شده اند و آن قدر توانمند نیستند که بتوانند بخش درمان و زیرمجموعه های خود را تحت پوشش قرار بدهند، وزارت بهداشت هم نمی تواند به فرض ادغام کمکی بکند.

نایب رییس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران ادامه داد: خدمات تامین اجتماعی تا حدودی رضایت کارگران و زیرمجموعه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در جلسه کارگران با وزیر کار چه گذشت؟

در جلسه کارگران با وزیر کار چه گذشت؟