مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 آبان 1394 ساعت 14:102015-10-29اقتصادي

رییس سازمان هواشناسی : بارش باران به اِلنینو بستگی ندارد


بارش ها در کشور محصول سه پدیده نوسان نائو ، اِنجیو و اِنسو است و النینو تا حدود کمی باعث کمک به بارش ها می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، داوود پرهیزکار درنشست خبری در پنجمین نمایشگاه راه و شهرسازی گفت: سازمان هوا شناسی کشور خدمات دهی گسترده ای دارد و همه ارگان ها از این سازمان خدمات دریافت می کنند.

وی افزود: بخشی از وظایف سازمان هواشناسی در بخش تامین مواد غذایی و کشاورزی است که شدیداً از شرایط جوی تاثیر پذیر است و در حوزه نیروی دفاعی هم نقش هواشناسی بسیار مهم است به ویژه در مانور و علمیات و در حوزه بهداشت عمومی نیز نقش برجسته ای داریم که می توان به باران های اسیدی و آلودگی هوا اشاره کرد.

پرهیزکار گفت : در بخش مدیریت شهری نیز در طرح ترافیک ؛ کیفیت هوای شهر تهران و کلان شهر ها را ارزیابی می کنیم و در اختیار مسئولان شهر قرار دهد.

وی ادامه داد : تمام حوزه های حمل و نقل از اطلاعات هواشناسی استفاده می کند و بخش هوانوردی و هواشناسی ارتباط تنگاتنگی دارد.

رییس سازمان هواشناسی کشور افزود: اساس کار ما داده های دیده بانی است و شبکه 400 واحدی در کل کشور وجود دارد و به طور 24 ساعته در سراسر کشور پایش می کند و اطلاعات را از مراکز استانی می فرست و در ستاد داده ها پردازش می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان هواشناسی : بارش باران به اِلنینو بستگی ندارد

رییس سازمان هواشناسی : بارش باران به اِلنینو بستگی ندارد