مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آبان 1394 ساعت 09:252015-10-27ورزشي

طلای فرج زاده و نقره عرفان حسینی در رقابت های جهانی دوومیدانی معلولان قطر


در پایان پنجمین روز از رقابت های جهانی دوومیدانی معلولان در قطر نمایندگان ایران در رقابت های ماده پرتاب وزنه و نیزه سکوی برتر دنیا را تصاحب کردند.

- به گزارش ایسنا، در رقابت های پرتاب وزنه کلاس F34، دو نماینده ایران، سیامک صالح فرج زاده و محسن کاییدی در مصاف با یازده ورزشکار دیگر به میدان رفتند و در پایان صالح فرج زاده با ثبت رکورد یازده متر و 52 سانتی متر ضمن کسب نشان طلا و عنوان قهرمانی موفق شد رکورد دنیا را نیز 84 سانتی متر ارتقا دهد.

محسن کاییدی نیز با رکورد یازده متر و 12 سانتیمتر پس از صالح فرج زاده به نشان نقره و عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

بدین ترتیب هر دو نماینده ایران در این مسابقات موفق به کسب دو سهمیه پارالمپیک شدند.

همچنین عرفان حسینی و سجاد نیک پرست در رقابت های پرتاب نیزه کلاس F12/13 با 10 ورزشکار دیگر روبه رو شدند و در پایان حسینی با ثبت رکورد 59 متر و 97 سانتی متر به عنوان نایب قهرمانی، نشان نقره و سهمیه پارالمپیک دست یافت.

سجاد نیک پرست نیز با رکورد 59 متر و 42 سانتی متر در جایگاه چهارم این رقابت ها ایستاد.

به این ترتیب پرونده کاروان ایران در پایان پنجمین روز از رقابت های جهانی قطر با کسب 3 نشان طلا، 6 نقره و یک برنز و نیز کسب 9 سهمیه پارالمپیک بسته شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طلای فرج زاده و نقره عرفان حسینی در رقابت های جهانی دوومیدانی معلولان قطر

طلای فرج زاده و نقره عرفان حسینی در رقابت های جهانی دوومیدانی معلولان قطر