مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 آبان 1394 ساعت 15:302015-10-26سياسي

سراج: تلاش ما این است که با دید باز به مطبوعات نگاه کنیم


رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برگزاری جلسات دادگاه مطبوعات برای رسیدگی به تخلفات رسانه ای گفت: امیدواریم رسانه ها خلافی مرتکب نشوند که مجبور به ارسال پرونده آنها به دادگاه مطبوعات شویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ناصر سراج در جلسه تقدیر از اعضای سابق هیئت منصفه مطبوعات استان تهران ضمن تسلیت ایام عاشورا و گرامیداشت یاد و خاطره حبیب الله عسگر اولادی رییس سابق هیئت منصفه مطبوعات استان تهران افزود: پس از فوت آقای عسگر اولادی، این هیئت به نحو احسن با حضور آقای رحیمیان و سایر اعضا اداره و همه جلسات نیز با نظم و دقت کافی برگزار شد.

سراج گفت: در مدت این دو سال، 141 جلسه دادگاه برگزار شد و باید اشاره کنم که هیچ جلسه ای به دلیل نبود هیئت منصفه تعطیل نشده است.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با انتقاد از افرادی که در جلسات هیئت منصفه حضور نداشته اند، افزود: ما پنج نفری را که به دلیل وظایف سنگین خود نتوانسته اند در این جلسات حضور داشته باشند حذف و تغییراتی نسبت به قبل اعمال کرده ایم.

سراج با اشاره به وظایف سنگین هیئت منصفه مطبوعات گفت: در دوره جدید شرایط بسیار سنگین تر خواهد شد زیرا رسانه های الکترونیک نیز مشمول قانون مطبوعات هستند و با توجه به وجود حدودا هفت هزار و 890 رسانه مکتوب و دیجیتالی ، شش هزار و 735 روزنامه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سراج: تلاش ما این است که با دید باز به مطبوعات نگاه کنیم

سراج: تلاش ما این است که با دید باز به مطبوعات نگاه کنیم