مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مهر 1394 ساعت 10:412015-10-21بين الملل

تعامل با آمریکا و بازترشدن مسیر دسترسی به نخبگان


اوباما در گفت وگو با توماس فریدمن؛ ستون نویس معروف روزنامه نیویورک تایمز می گوید: «یکی از سیاست کلان و اصلی آمریکا در مذاکرات، «تغییر ذهنیت» ایرانی ها نسبت به آمریکا و به عبارت روشن تر و به تعبیر نگارنده «استکبار زدایی ذهنی» از ایرانیان نسبت به چهره این رژیم است.

- اوباما در گفت وگو با توماس فریدمن؛ ستون نویس معروف روزنامه نیویورک تایمز می گوید: یکی از سیاست کلان و اصلی آمریکا در مذاکرات، تغییر ذهنیت ایرانی ها نسبت به آمریکا و به عبارت روشن تر و به تعبیر نگارنده استکبار زدایی ذهنی از ایرانیان نسبت به چهره این رژیم است.

  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو" - امیرعلی جهاندار در یادداشتی نوشت؛ اوباما در گفت وگو با توماس فریدمن؛ ستون نویس معروف روزنامه نیویورک تایمز می گوید: یکی از سیاست کلان و اصلی آمریکا در مذاکرات، تغییر ذهنیت ایرانی ها نسبت به آمریکا و به عبارت روشن تر و به تعبیر نگارنده استکبار زدایی ذهنی از ایرانیان نسبت به چهره این رژیم است.

رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولین صدا و سیما فرمودند: در چارچوب اهداف جنگ نرمِ دشمن، باقی ماندن نام جمهوری اسلامی و حتی حضور یک معمم در رأس آن مهم نیست، مهم آن است که ایران تأمین کننده اهداف آمریکا، صهیونیسم و شبکه قدرت جهانی باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعامل با آمریکا و بازترشدن مسیر دسترسی به نخبگان

تعامل با آمریکا و بازترشدن مسیر دسترسی به نخبگان