مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1394 ساعت 14:212015-10-13اقتصادي

استاندار قزوین: هدف اصلی دولت تقویت تشکل های صنفی است


هدف اصلی و اساسی دولت تقویت تشکل های صنفی کشاورزی است.

- " از قزوین، مرتضی روزبه در جلسه ای که ظهر امروز با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، معاونان و مدیران در مجموعه باغستان سازمان جهاد کشاورزی این استان برگزار شد،اظهار کرد: یکی از مصادیق بارز بحث اقتصاد مقاومتی بخش کشاورزی است که باید یک برنامه ریزی خوبی برای توسعه این بخش انجام شود.

وی با بیان اینکه تمام سعی و تلاش مسئولان این است که بخش کشاورزی فعال باشد تا بتوان به امنیت غذایی دست یافت، افزود: با توجه به تنوع فعالیت جهاد کشاورزی خود تشکل های غیردولتی باید فعال باشند.

استاندار قزوین بیان کرد: دستگاه های دولتی باید نقش سیاستگذاری و نظارت را داشته باشند و امور را به تشکل ها واگذار کنند.

روزبه با اشاره به اینکه تشکل های غیردولتی و مردمی دارای قدرت زیادی از لحاظ صنفی برای انجام امور هستند، اضافه کرد: شرط نخست برای تشکل های غیردولتی و صنفی؛ اتحاد و همدلی برای پیشبرد اهداف است.

این مسئول با بیان اینکه تشکل های فراوان بخش کشاورزی باید با تهیه زمین مناسب در یک مکان مستقر شوند، خاطرنشان کرد: برای استان قزوین که یک مرکز مهم کشاورزی است یکپارچگی تعاونی ها و تشکل های بخش کشاورزی یک گام بسیار مثبت در راه توسعه بخش کشاورزی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار قزوین: هدف اصلی دولت تقویت تشکل های صنفی است

استاندار قزوین: هدف اصلی دولت تقویت تشکل های صنفی است