مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 مهر 1394 ساعت 13:152015-10-04بين الملل

ایهود اولمرت: گفتگوهای تل آویو و واشنگتن درباره ایران، باید غیرعلنی باشد


نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت ما باید غیرعلنی با رییس جمهور آمریکا درباره ایران گفتگو کنیم.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، ایهود اولمرت نخست وزیر پیشین اسراییل در برنامه آپ فرانت ، درباره سیاست های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی اسراییل، توافق هسته ای ایران و همچنین اتهامات خود در زمینه فساد مالی توضیح داد.

ابتدا، مهدی حسن مجری برنامه گفت کمتر نخست وزیری را می توان یافت که به اندازه ایهود اولمرت بحث انگیز باشد؛ او به ارتکاب جرایم جنگی در غزه و لبنان متهم و به علت کلاهبرداری محکوم شده است.

با وجود این، بسیاری معتقدند اولمرت در سال 2008 میلادی، تا اندازه زیادی به مرحله دستیابی به توافق صلح با فلسطینیان نزدیک شده بود.

مجری در ادامه به اولمرت گفت نتانیاهو این هفته در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین را نمی توان شریک صلح دانست.

آیا شما نیز همین عقیده را دارید؟اولمرت پاسخ داد: زمانیکه نخست وزیر بودم، تقریباً سه سال با محمود عباس مذاکره کردم و دریافتم که او واقعاً شریک جدی و قابل اعتمادی در مذاکرات صلح است.

گاه ممکن است شما به طرف مقابل در مذاکره علاقه ای نداشته یا با او اختلاف دیدگاه داشته باشید؛ اتفاقاً به همین علت است که دو طرف باید مذاکره کنند، اما محمود عباس بارها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایهود اولمرت: گفتگوهای تل آویو و واشنگتن درباره ایران، باید غیرعلنی باشد

ایهود اولمرت: گفتگوهای تل آویو و واشنگتن درباره ایران، باید غیرعلنی باشد