مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مهر 1394 ساعت 16:552015-09-24بين الملل

رویترز / ایران برگزاری کنفرانسی در لندن را درباره قراردادهای نفتی به تعویق انداخت


خبرگزاری رویترز در گزارشی از لندن به قلم پریسا حافظی نوشت :ایران برگزاری کنفرانسی مهم در لندن پایتخت انگلیس را به منظور ارائه قراردادهای نفتی جدید به سرمایه گذاران که قرار بود دسامبر سال 2015 برگزار شود به تعویق انداخت و آن را به فوریه سال 2016 موکول کرد.

این اقدام ایران در حالی صورت گرفت که منابع صنعتی گفتند تهران همچنان در انتظار لغو تحریم های غرب است.

صنعت نفت جهان مشتاقانه چشم به برنامه های تهران برای این کنفرانس دوخته است زیرا ایران به عنوان سومین تولید کننده بزرگ نفت اوپک ( سازمان کشورهای صادر کننده نفت ) چهارمین ذخایر عظیم نفت در جهان را در اختیار دارد.

براساس موافقتنامه ای که ماه ژوییه بین ایران و قدرت های جهان ( پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اضافه آلمان ) به دست آمد ، ایران موافقت کرد برنامه هسته ای خود را در ازای پایان یافتن تحریم های اقتصادی علیه این کشور محدود کند.

تحریم هایی که سال 2012 علیه ایران اعمال شد تولید نفت این کشور را با مشکل روبرو کرده است به طوری که تولید نفت ایران که در آغاز سال 2012 روزانه دو میلیون و 700 هزار بشکه بود یک میلیون بشکه کاهش یافت و باعث شد این کشور از میلیاردها دلار درآمد نفتی محروم شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رویترز / ایران برگزاری کنفرانسی در لندن را درباره قراردادهای نفتی به تعویق انداخت

رویترز / ایران برگزاری کنفرانسی در لندن را درباره قراردادهای نفتی به تعویق انداخت