مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1394 ساعت 05:002015-09-18بين الملل

سازمان زنان عرب توجه به اوضاع انسانی آوارگان را خواستار شد


میرفت التلاوی دبیرکل سازمان زنان عرب اعلام کرد جامعه جهانی فقط از دیدگاه سیاسی و نظامی به قضیه آوارگان و کودکان توجه دارد و از اوضاع انسانی آن ها غافل است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک ، وی روز پنجشنبه در کنفرانس مشترک مطبوعاتی با دبیرکل اتحادیه عرب گفت بر اساس آمار کمیساریایی عالی آوارگان سازمان ملل، لبنان علی رغم وسعت اندک و جمعیت چهار میلیونی خود ، یک میلیون و 100 هزار و اردن نیز با وجود مشکلات اقتصادی حدود یک میلیون پناهنده را پذیرفته است.

وی افزود ما باید برای ارائه خدمات اجتماعی ، آموزشی ، بهداشتی و ساخت اردوگاه ها تلاش کنیم.

وی به آوارگان فلسطینی که به دلیل اوضاع سوریه مجبور شدند از اردوگاه یرموک خارج شوند اشاره کرد و گفت پدیده مهاجرت و پناهندگی به کشور دیگر، در اصل یک برنامه برای تغییر جمعیت در منطقه محسوب می شود.

آیا باید ساکنان اصلی سوریه بروند و افراد دیگری جایگزین آن ها شوند؟دبیرکل سازمان زنان عرب تاکید کرد باید راه حل سیاسی برای حل بحران سوریه بیابیم تا با توقف جنگ ، ملت به کشور خود بازگردند و جلوی طرح جایگزین کردن آن ها با ملت دیگر متوقف شود.

وی از سازمان ملل خواست بدون استفاده از امکانات نظامی ، مناطق امنی برای آوارگان و پناهندگان ایجاد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان زنان عرب توجه به اوضاع انسانی آوارگان را خواستار شد

سازمان زنان عرب توجه به اوضاع انسانی آوارگان را خواستار شد