مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1394 ساعت 19:252015-09-17بين الملل

تلفات کم زلزله شیلی با وجود شدت ان


شمار قربانیان زلزله هشت و سه دهم ریشتری در شیلی تاکنون به نه نفر افزایش یافته است.

بیش از یک میلیون نفر نیز از مناطق ساحلی این کشور تخلیه و به مناطق امن تر منتقل شده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بوینوس آیرس/ خانم میچل باچلت رییس جمهور شیلی با قطع برنامه های عادی رادیو تلویزیونی این کشور با سانحه دیدگان ابراز همدردی کرد و گفت: در حال بررسی اوضاع هستیم تا ببینیم ایا لازم است در مناطق اسیب دیده حکومت نظامی اعلام کنیم یا نه.

فعلا این نواحی مناطق فاجعه زده اعلام شده تا کمک رسانی به انها بهتر انجام شود.

زلزله اولیه با شدت هشت و سه دهم ریشتر اتفاق افتاد که لرزش ان نه تنها کشور شیلی بلکه باعث شد شهرهای سواحل شرقی امریکای جنوبی از جمله شهر بندری بوینوس آیرس پایتخت آرژانتین هم بلرزد.

کانون زلزله در میان اقیانوس ارام و در فاصله تقریبا دویست کیلومتری ساحل شیلی قرار داشت و پس لرزه های ان هم قوی بوده و طی نیم ساعت ادامه داشت که شدت یکی از این پس لرزه ها به هفت و شش دهم ریشتر رسید.

پس از زلزله اب اقیانوس عقب نشینی کرد و موجب به صدا در امدن زنگ هشدار سونامی در سواحل غربی قاره امریکا شد نیروهای ارتش و انتظامی شیلی مدیریت تخلیه یک میلیون نفر از نزدیکی سواحل را برعهده گرفتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلفات کم زلزله شیلی با وجود شدت ان

تلفات کم زلزله شیلی با وجود شدت ان