مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 شهریور 1394 ساعت 14:502015-09-16اقتصادي

امضای قرارداد گردشگری با اکور فرانسه


گروه مالی گردشگری قراردادی را با گروه بین المللی هتلداری فرانسوی اکور برای مدیریت دو هتل 4 و 5 ستاره فرودگاه امام خمینی(ره) به امضا رساند.

- مهدی جهانگیری ،رییس هیات مدیره و مدیرعامل گروه مالی گردشگری در مراسم امضای قرارداد با گروه بین المللی هتلداری اکور در تهران اظهار داشت: معتقدیم تخصص گروه های هتل داری بین المللی موجب ارتقای استانداردهای داخلی و سطح ارائه خدمات در زنجیره هتل های کشور خواهد شد و در نهایت ارزش افزوده را برای کسب و کار دراین بخش به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری می تواند دغدغه های کشور را به نحو مطلوبی برطرف کند، افزود: صنعت گردشگری در افق چشم انداز سهم زیادی را از بازار به خود اختصاص داده است و در فضای پساتحریم، روزهای خوب و روشنی را در پیش رو دارد.

جهانگیری با بیان اینکه امروز پس از 40 سال پیوند مشترک گروه ایرانی و فرانسوی آغاز شده است، اظهار داشت: گروه اکور در دوران تحریم ها هم به شریک ایرانی خود کمک و راه را برای دوران پساتحریم هموار کرد و امروز شاهد انعقاد تفاهمنامه و واگذاری رسمی هتل های چهار و پنج ستاره فرودگاه امام به این تیم فرانسوی هستیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم حضور این برند برتر، آغاز یک تحول بزرگ در صنعت گردشگری ما باشد، اظهار داشت: طراحی این هتل در مجموعه فرودگاه امام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امضای قرارداد گردشگری با اکور فرانسه

امضای قرارداد گردشگری با اکور فرانسه