مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 شهریور 1394 ساعت 10:012015-09-14سياسي

دلایل استعفای غلامی در گفت و گو با فارس هفت مدیر شبکه چهار را به مرز استعفا کشاند/ پشت پرده مسائل مالی شبکه


مدیر شبکه چهار سیما از جمله دلایل استعفای خود را طراحی برنامه ای مشابه برنامه هفت در این شبکه تلویزیونی عنوان کرد.

- غلامرضا غلامی که حدود 2 ماه از صدور حکمش برای مدیریت شبکه چهار سیما می گذرد، در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس" درباره استعفا از سمت جدید خود گفت: به دلیل پاره ای از مشکلات به وجود آمده از سمت خود در شبکه چهار سیما استعفا داده ام.

وی ادامه داد: جناب آقای پورمحمدی معاون محترم سیما چون پیش از این مدیر شبکه سه سیما بوده اند کل سیما را شبکه سه می بینند و شاید یکی از دلایل بروز مشکل همین مسئله باشد.

غلامی تصریح کرد: برای شبکه چهار کاری طراحی کرده بودیم که از اول مهر ماه روی آنتن برود یک جنگ دانش با اجرای برادران صفاریان بود، یک جنگ فرهنگی با اجرای منصور ضابطیان و یک نقد شبانگاهی که هر شب یک موضوع تئاتر، سینما، تلویزیون و .

را داشته باشیم.

آقای پورمحمدی در گام اول با نقد برنامه های تلویزیونی مخالفت کرد در حالی که نقد برنامه های تلویزیون نقد اثر هنری است نه نقد عملکرد صدا و سیما.

وی اظهار داشت: در گام دوم نیز ایشان اجبار کردند که نقد فیلم هم نداشته باشیم همان برنامه هفت یا در شبکه سه و یا در شبکه چهار باشد من هم دیگر با این اوضاع یا باید درگیری داشته باشیم که از این درگیری درون سازمانی چیزی عاید م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دلایل استعفای غلامی در گفت و گو با فارس هفت مدیر شبکه چهار را به مرز استعفا کشاند/ پشت پرده مسائل مالی شبکه

دلایل استعفای غلامی در گفت و گو با فارس هفت مدیر شبکه چهار را به مرز استعفا کشاند/ پشت پرده مسائل مالی شبکه