مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 شهریور 1394 ساعت 15:252015-09-06فرهنگي

تهمینه میلانی: نخواستند من فیلم جنگی بسازم


تهمینه میلانی که امروز سالروز 55 سالگی اش است این روزها دو فیلمنامه جدید نوشته و بیشتر وقت اش را در کار معماری می گذراند.

او درباره ی آخرین وضعیت ساخت فیلم «تنهایی پرهیاهو» گفت: - تهمینه میلانی که امروز سالروز 55 سالگی اش است این روزها دو فیلمنامه جدید نوشته و بیشتر وقت اش را در کار معماری می گذراند.

او درباره ی آخرین وضعیت ساخت فیلم تنهایی پرهیاهو گفت: دست هایی در کار بود تا من فیلم جنگی نسازم.

این کارگردان در گفت وگویی با ایسنا، با بیان اینکه گران شدن ساخت فیلم باعث شده با احتیاط حرکت کند، تصریح کرد: در حال نوشتن یک فیلمنامه طنز و یک فیلمنامه دراماتیک هستم که هر دو کاری اجتماعی هستند و آن ها را به شدت دوست دارم و احتمالا طی روزهای آینده برای فیلمنامه طنزم تقاضای پروانه ساخت کنم.

میلانی که پیش از این ساخت دو فیلم فری کثیف و تنهایی پرهیاهو توسط او اعلام شده بود درباره عدم ساخت آن ها اظهار کرد: به فری کثیف که پروانه ساخت ندادند.

اما برای تنهایی پرهیاهو در حالی که برآورد هزینه هم کرده بودیم و بخش فرهنگی منطقه آزاد هم به عنوان سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده بود و حتی با محمود کلاری و مجید میرفخرایی لوکیشن ها را هم دیده بودیم و انرژی زیادی برای انتخاب بازیگران محلی گذاشته بودم اما دست هایی در کار بود تا من فیلم جنگی نسازم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهمینه میلانی: نخواستند من فیلم جنگی بسازم

تهمینه میلانی: نخواستند من فیلم جنگی بسازم