مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 مرداد 1394 ساعت 09:312015-08-22سياسي

با اقدام به موقع ارتش، داعش نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود


با اقدام به موقع نزاجا داعش که در منطقه جلولا و سعدیه استان دیاله بود نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود.

آمریکا به دنبال نزدیکی و دوستی با ایران است تا غفلت ایجاد کند، - اما ملت ایران هوشیار هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: با اقدام به موقع نزاجا داعش که در منطقه جلولا و سعدیه استان دیاله بود نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود.

آمریکا به دنبال نزدیکی و دوستی با ایران است تا غفلت ایجاد کند، اما ملت ایران هوشیار هستندو امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم بزرگداشت تقدیر از تیپ ویژه 65 نوحد که در ستاد نیروی زمینی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: با اقدام به موقع نزاجا داعش که در منطقه جلولا و سعدیه استان دیاله بود نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود.

وی ادامه داد: آمریکا تا دیروز مترصد فرصت برای حمله نظامی و انهدام تاسیسات نظامی ایران بود امروز به دنبال نزدیکی و دوستی با ایران است تا غفلت ایجاد کند، اما ملت ایران هوشیار هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: ما با کشور ترکیه در حوزه مرزها و مبارزه با مواد مخدر تعامل داریم، اما در حوزه سوریه ما به دنبال این هستیم که نظام قانونی بشار اسد حفظ شود، اما ترکیه به دنبال سقوط نظام سوریه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با اقدام به موقع ارتش، داعش نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود

با اقدام به موقع ارتش، داعش نتوانست به مرزهای ما نزدیک شود