مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 مرداد 1394 ساعت 08:352015-07-29ورزشي

فوتبال جام قهرمانان 2015 / شکست بارسا و برد بنفیکا در ضربات پنالتی


سومین دوره تورنمنت فوتبال جام قهرمانان بامداد امروز با شکست بارسلونا و پیروزی بنفیکا ادامه یافت.

به گزارش گلز ، در منطقه آمریکای شمالی و اروپا ، در استادیوم فِداِکس شهر لنداور در ایالت مریلند تیم های چلسی و بارسلونا به تساوی 2 - 2 دست یافتند اما در ضربات پنالتی 4 - 2 قهرمان اروپا را شکست داد.

برای چلسی ادن آزار در دقیقه 10 و گری کیهیل در دقیقه 86 گلزنی کردند و لوییس سوآرس در دقیقه 52 و ساندرو رامیرس 66 گل های بارسا را به ثمر رساندند.

در ضربات پنالتی برای چلسی ضربات رادامل فالکائو ، ویکتور موزس ، رامیرس و لوآ رمی به گل مبدل شد و برای بارسا آندرس اینی یستا و ساندرو رامیرس پنالتی ها خود را به ثمر رساندند اما ضربات آلن خلیلوویچ و خرارد پیکه به هدر رفت.

تیم بارسلونا در این رقابت ها نیمار ، لیونل مسی و خاویر ماسکرانو را به همراه ندارد.

در استادیوم آزتک شهر مکزیکوسیتی تیم های آمه ریکای مکزیک و بنفیکای پرتغال به تساوی بدون گل رضایت دادند اما در ضربات پنالتی بنفیکا 4 - 3 از سد میزبان خود گذشت.

در این منطقه بامداد فردا در ورزشگاه سولجرفیلد شهر شیکاگو در ایالت ایلی نویز تیم های منچستریونایتد و پاری سن ژرمن دیدار جذابی را برگزار می کنند.

در جدول جام قهرمانان در منطقه آمریکای شمالی و اروپا ، تیم نیویورک ردبولز آمریکا با 10 امتیاز در صدر قرار دارد و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فوتبال جام قهرمانان 2015 / شکست بارسا و برد بنفیکا در ضربات پنالتی

فوتبال جام قهرمانان 2015 / شکست بارسا و برد بنفیکا در ضربات پنالتی