مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1394 ساعت 17:352015-07-27بين الملل

مادورو خواستار انحلال سازمان کشورهای آمریکایی شد


رییس جمهور ونزوئلا سازمان کشورهای آمریکایی را نهادی کهنه و تاریخ مصرف گذشته توصیف کرد و گفت دوره نقش آفرینی جامعه کشورهای آمریکای لاتین موسوم به سلاک فرا رسیده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی کانال تله سور، نیکلاس مادورو رییس جمهور ونزوئلا دیروز با اشاره به این که سازمان کشورهای آمریکایی باید برچیده شود، بر ضرورت ایجاد مسیر حرکت منطقه از سوی ملت های آمریکای لاتین و کاراییب، از طریق همگرایی و متفاوت از منافع امپریالیستی آمریکا تاکید کرد.

مادورو که در بزرگداشت سالروز تولد هوگو چاوز رییس جمهور فقید ونزوئلا در کاراکاس سخنرانی می کرد افزود: سازمان کشورهای آمریکایی به هیچ دردی نمی خورد، وسیله ای کهنه و تاریخ مصرف گذشته است.

زمان مسیری دیگر فرا رسیده است، دوره تغییرات است، دوره سلاک است.

رییس جمهور ونزوئلا همچنین سازمان کشورهای آمریکایی را عامل بسیاری از کودتاها و توطئه ها در آمریکای لاتین در طول شصت و هفت سال گذشته دانست و این نهاد را تحت سلطه بوروکراسی امپریالیستی خواند که هر بار بیشتر در حال غرق شدن است و گفت اعتقادی ندارد که وجودش ارزش داشته باشد.

سازمان کشورهای آمریکایی که در سال هزار و نهصد و چهل و هشت بنیان نهاده شد همه کشورهای مستقل قاره آمریکا شامل آمریکا و کانادا را در بر می گیرد اما سلاک در سال دو هزار و ده بدون ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مادورو خواستار انحلال سازمان کشورهای آمریکایی شد

مادورو خواستار انحلال سازمان کشورهای آمریکایی شد