مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1394 ساعت 14:202015-07-22سياسي

راکتور آب سنگین اراک مدرن می شود


فعالیت های هسته ای کشور با نشاط بیشتری درآینده ادامه پیدا خواهد کرد.

- به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی در گفت وگو با رادیو با اشاره به سخنان روز سه شنبه علی اکبر صالحی در صحن علنی مجلس اظهار کرد: ایشان بر اساس تجربه فنی و سیاسی 44 ساله خود در این حوزه جمله ای تاریحی در ارتباط فعالیت های هسته ای کشور و توافق وین مطرح کردند و در این ارتباط شهادت دادند و شاید به جرات بتوان گفت که از نظر تخصص فنی و سیاسی کمتر کسی مثل ایشان را در کشور داریم.

آقای صالحی حرف های شان را بر اساس اعتمادی که به کارشناسان و دانشمندانی که در سازمان انرژی اتمی مشغول به کار هستند، مطرح کردند.

وی با اشاره به توافق وین گفت: ما موفق شدیم آن چه را که در طول 35 سال گذشته طرف های مقابل آن را انکار می کردند، در جریان این مذاکرات به دست آوریم.

در طول این سال ها طرف های مقابل در برابر توانایی هسته ای ایران از جمله غنی سازی اورانیوم ، تولید سوخت و دیگر فعالیت های صلح آمیز ایران مقاومت می کردند ولی اکنون در جایگاهی هستیم که آن ها حق غنی سازی ایران را به رسمیت شناخته اند و البته نیازی نبود آن ها این موضوع را به رسمیت بشناسند بلکه مهم این بود که به این حق ایران احترام بگذارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راکتور آب سنگین اراک مدرن می شود

راکتور آب سنگین اراک مدرن می شود