مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 تیر 1394 ساعت 08:552015-07-18سياسي

امام جمعه سیرجان: مجلس و دولت مراقب نقض عهد در توافق هسته ای باشند


دولت و مجلس طبق دستور رهبری مراقب نقض عهدهای طرف مقابل در مذاکرات باشند و راه را بر آنان ببندند.

- " از سیرجان، حجت الاسلام سیدمحمود حسینی صبح امروز در خطبه های نماز عید فطر سیرجان اظهار داشت: توافق در مذاکرات هسته ای بر اثر ایستادگی رهبری در خطوط قرمز و ایستادگی دولت و ملت ایران بود و از تلاش های تیم مذاکره کننده تشکر می کنیم.

امام جمعه سیرجان عنوان کرد: امیدواریم طی چند ماه آینده گشایشی در زندگی مردم به وجود آید و آمریکای عهدشکن متعهد به توافق باشد و دولت و مجلس طبق دستور رهبری مراقب نقض عهدهای طرف مقابل باشند و راه را بر آنان ببندند.

حسینی افزود: امسال سال همدلی و همزبانی با دولت است و دولت و ملت هم عهد و متحد در کنار رهبری نظام و در راستای اقتدار و استقلال پیش می روند تا بر مشکلات فائق آیند و امروز بهترین راه حل مشکلات همان اقتصاد مقاومتی است.

امام جمعه سیرجان نیاز جامعه و کشور را اتحاد و در کنار هم بودن دانست و بیان داشت: همه گرایش های سیاسی باید از رهبری اطاعت کنند و قانون را رعایت و به اتحاد اهمیت دهند.

وی با اشاره به انتخابات های امسال مردم را هوشیار و بابصیرت در انتخاب عنوان کرد و گفت: توزیع سبدهای کالا یا اطعام هایی که برای رأی صورت می گیرد خلاف شرع و تهمت به مردم است و امروز رأی مردم را خریدن حرام و خلاف قانون است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه سیرجان: مجلس و دولت مراقب نقض عهد در توافق هسته ای باشند

امام جمعه سیرجان: مجلس و دولت مراقب نقض عهد در توافق هسته ای باشند