مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1394 ساعت 03:202015-07-13بين الملل

نیکلاس برنز: اوباما می تواند در توافق هسته ای کنگره را متقاعد کند


معاون سابق وزیرامور خارجه آمریکا درباره توافق هسته ای احتمالی گفت:باراک اوباما در نهایت خواهد توانست کنگره را متقاعد تا با دولت همراهی کند.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان؛مذاکره کنندگان در گفتگوهای هسته ای ایران ظاهرا یک ضرب الاجل دیگر را هم از دست خواهند داد اما براساس گزارش ها آنها در شرف دستیابی به توافقنامه تاریخی هستند که همه ما منتظرش هستیم.

کاخ سفید اعلام کرده است گفتگوها در وین درحال پیشرفت واقعی است، اما نقاط اختلافی کلیدی و مهم حل نشده اند.

یکی از این موضوعات درخواست ایران برای برداشته شدن تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحد است، این موضوع چیزی است که آمریکا قویا مخالف آن است.

سی ان ان در ادامه با نیکلاس برنز معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا در امور سیاسی و از مذاکره کنندگان سابق آمریکایی در برنامه هسته ای ایران گفتگو کرد.

نیکلاس برنز در پاسخ به این پرسش که آیا باید از جدید ترین خبرها در وین دلگرم شویم، گفت:فکر می کنم ما با رعایت جانب احتیاط می توانیم دلگرم باشیم.

به نظر می رسد که طرف ها درحال حرکت به سمت توافقنامه ای در فردا(روز سه شنبه) باشند اما هنوز مشخص نیست تا اینکه لحظه نهایی فرا برسد.

به نظر می رسد که طرف ها از دشوار ترین موضوعات عبور کرده باشند، فکر می کنم اگر این توافقنامه بدست آید و منعکس کننده تواف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیکلاس برنز: اوباما می تواند در توافق هسته ای کنگره را متقاعد کند

نیکلاس برنز: اوباما می تواند در توافق هسته ای کنگره را متقاعد کند