مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 تیر 1394 ساعت 14:402015-07-09اقتصادي

گاردین: لایحه بودجه جدید انگلیس بر فقر در جامعه این کشور می افزاید


روزنامه گاردین در گزارشی ضمن اشاره به لایحه جدید بودجه انگلیس نوشت قواعد وزیر دارایی انگلیس بر فقر در جامعه انگلیس می افزاید.

- به گزارش گروه بین الملل در طول سال 2015 و 2016 جورج اوزبورن بودجه را به جای اعلام سالیانه هر 4 ماه یکبار ارائه می کند و روز گذشته اوزبورن بودجه ای را ارائه داد که میزان آن از 4 ماه گذشته کمتر بود.

کارشناسان بر این باورند وعده های انتخاباتی اوزبورن برای باقی ماندن در سمت وزارت دارایی، تنها با کاهش خدمات دانشگاهی و مسکن در انگلیس به وقوع خواهد پیوست.

اوزبورن پیش از این هشدار داده بود 12 میلیارد صرفه جویی در هزینه ها در لایحه بودجه جدید تا دو سال مالی آینده پیش بینی می شود اما روز گذشته وقتی اوزبورن بودجه را به پارلمان ارائه کرد از تغییر در صرفه جویی ها و تغییر جدول زمانی تا یکسال دیگر بیشتر خبر داد؛ بدین ترتیب این کاهش بودجه به صورت 8 میلیارد پوند تا سال مالیاتی 2017 - 2018 و هم چنین میزان 8 میلیارد پوند دیگر برای سال بعد از آن در نظر گرفته شده است.

این صرفه جویی اقتصادی ضمن کم کردن کمک هزینه به قشرهای کم درآمد از محل اعتبارات مالیاتی، میزان پرداخت خدمات رفاهی سالانه از سطح کنونی 26 هزار پوند به ازای هر خانوار را به 23 هزار پوند به ازای هر خانواده در لندن کاهش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گاردین: لایحه بودجه جدید انگلیس بر فقر در جامعه این کشور می افزاید

گاردین: لایحه بودجه جدید انگلیس بر فقر در جامعه این کشور می افزاید