مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 تیر 1394 ساعت 15:052015-07-07سياسي

آیا روزنامه شرق زیر بار تخلف 130000000000000 می رود؟


روزنامه شرق با وجود اینکه با بزرگنمایی و اغراق خبری در مورد فساد در فرودگاه قدیمی قشم منتشر کرد؛ هنوز نسبت به تصحیح مستقیم آن اقدامی نکرده است.

- " به نقل از مشرق، در مهر ماه سال 1393 آیت الله صادق آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه در واکنش به برخی خبرپراکنی ها در ترویج و همه گیر شدن فساد توسط روزنامه های زنجیری های اصلاح طلب گفت: برخی رسانه ها می خواهند وقوع فساد را به گردن سازمان های دیگر بیندازند که این کار گریبان خودشان را خواهد گرفت.

رسانه های زنجیره ای درباره پرونده ای که در دادسرا است و فرد بازداشت شده است از متهم نام می برند و تیتر می زنند که پای چند وزیر به این پرونده کشیده شد.

اما ماجرا از چه قرار بود؟ رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب در اقدامی که حکایت از دنباله روی خط خاصی از اتاق فرمان جنگ روانی این جریان سیاسی داشت، موضوع بازجویی از سه وزیر دولت دهم را به طور هماهنگ شده مطرح کردند.

این در حالی بود که بنابر سخنان رییس قوه قضاییه این رسانه ها سعی داشتند با اتهام سازی بر اساس منافع جناحی خود فضای سیاسی کشور را مشوش و ملتهب سازند.

رییس قوه قضاییه در این زمینه با بیان اینکه چنین اتهام سازی هایی که بعضاً از لحاظ قانونی پایه درستی ندارد، زیر ذره بین این قوه قرار دارد، به روزنامه های خاطی هشدار داد که ادامه چنین روندی گریبان آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا روزنامه شرق زیر بار تخلف 130000000000000 می رود؟

آیا روزنامه شرق زیر بار تخلف 130000000000000 می رود؟